About us

Dynaflyte Asics

Louise

Ik ben Louise en al heel mijn leven lang hou ik van sport. Als kleuter kon ik amper wandelen toen ik startte met turnen. Momenteel ben ik lid van Basic-Fit, ga ik veel lopen in het bos, ga ik soms naar de Zumba of Tabata en probeer ik zo veel mogelijk nieuwe sporten uit. Hier en daar probeer ik een loopwedstrijd in de buurt mee te pikken. Als je hevig dansen op de dansvloer in het weekend meetelt, dan dans ik ook nog wekelijks ;).

Je kunt het misschien al raden: it’s all in the genes. De liefde voor sport werd van thuis uit aangewakkerd en aangemoedigd. Mijn moeder, vader en broers doen allemaal heel veel sport.

Met deze blog wil ik graag mijn eigen liefde voor sport delen met anderen en de liefde voor sport aanwakkeren bij onze volgers die nog niet sporten. Door verschillende sporten te testen zoek ik mee naar een sport die voor iedereen past (en ja er is meer dan enkel lopen en naar de fitness gaan).

Toch moet ik heel erg letten op mijn voeding en moet ik sporten om op gewicht te blijven, thank god dat ik dit graag doe. De e-card – I always want only two things: eat & lose weight- is op mijn lijf geschreven, haha! Maar gelukkig interesseert ook de wondere wereld van healthy food mij en vind ik het zalig om te experimenteren met gezonde producten.

 

Glutenvrije Wintermarkt

Michelle

Mijn naam is Michelle, ik ben 26 jaar en woon in Heusden (Gent). Ik ben aan de slag als coördinator personeelszaken bij de provincie Oost-Vlaanderen maar het liefst van al zou ik een ganse dag in de keuken vertoeven. De passie voor koken kreeg ik er ingelepeld van mijn mama (professioneel kok).

Bij het horen van de diagnose lactose-intolerantie was ik er helemaal het hart van in. Ik dacht onmiddellijk aan alles wat ik niet meer mocht eten (en dat is héél wat). Toch was ik tegelijkertijd ook opgelucht dat ik eindelijk wist wat mijn symptomen (misselijkheid, diarree, opgeblazen gevoel, buikpijn en krampen, gevoelloosheid in het gezicht, futloos, …) veroorzaakten en hoe ik het kon voorkomen. Op korte tijd werd ik (genoodzaakt) een expert inzake lactosevrije voeding. Want het gaat niet enkel om jezelf, ook je familie en vrienden moet je goed kunnen informeren wat je wel én niet kan eten. Begin 2016 werd ik ook vastgesteld met een gluten-intolerantie. Omwille van die reden was ik nog extra gemotiveerd om lekker te koken!

Omwille van mijn voorliefde voor lekker eten ben ik vaak terug te vinden in de fitness. Dit plan ik vaak in over de middag, samen met mijn collega’s. Ik hou enorm van krachttraining maar forceer mijzelf af en toe wel eens om een sprintje te plaatsen. Het liefst van al doe ik dit samen met mijn verloofde en onze hond, Bo. Daarnaast ben ik altijd te vinden voor een reisje! En op onze bouwwerf 😉 .

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact op via michelle@appetight.be of louise.delputte@gmail.com! 

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *