Beste Bullet Journal

Iedereen heeft zijn favoriete bullet-journals. Het traditionele bullet journal maakt gebruik van dubbelzijdig papier met een reeks vakken gemarkeerd met nummers erin. Dit is goed voor het bijhouden van schema’s of het tekenen van cirkels op de pagina om vast te leggen wat u gedurende een bepaalde periode hebt gedaan. Veel mensen willen dit echter naar een hoger niveau tillen. Veel mensen maken graag hun eigen gepersonaliseerde dagboek dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog goed uitziet. U kunt uw creativiteit en verbeeldingskracht gebruiken bij het kiezen van de beste opsommingstekens en dagboekomslagen om uw dagboek te onderscheiden van de massa.

Een van de beste manieren om je dagboek aan te passen, is door je eigen washi-tape toe te voegen. Als je goed bent in het maken van handgemaakte washi-tape, dan is dit de juiste keuze. Als je hier niet goed in bent of geen tijd wilt besteden om het zelf te doen, dan zijn er tal van plaatsen die kant-en-klare washi-tape verkopen die je kunt gebruiken. U kunt zelfs een kit vinden waarmee u het proces op uw eigen papier kunt uitproberen voordat u de benodigdheden koopt.

Veel bullet-journals voor beginners hebben de vorm van zakmappen met genummerde pagina’s. Deze zijn geweldig voor het bijhouden van afspraken en het plannen van uw dagelijkse activiteiten. U kunt uw aantekeningen ook op onderwerp of kleur ordenen als dit u beter zou helpen om bij uw taak te blijven.

Als u wilt dat uw beste bullet journaling-ideeën zo functioneel mogelijk zijn, moet u alles in een nette en opgeruimde notebook opslaan. Er zijn tal van opties beschikbaar voor notebookhouders die ideaal zijn voor uw bullet journaling-behoeften. Veel studenten bewaren hun aantekeningen graag in een in leer gebonden notitieboekje, dat ongetwijfeld stevig en duurzaam is. Ben je student, dan heb je ook iets nodig dat waterbestendig is. Waterbestendige notebookhouders zijn er in verschillende stijlen en materialen. Je vindt er leer, synthetisch leer en verschillende soorten plastic.

Als u de best mogelijke bullet-journals wilt, kunt u overwegen om een notebookhouder te kopen die zowel pen- als papierruimte heeft. Hierdoor kun je krabbelen of aantekeningen maken terwijl je op de bank televisie kijkt. Bullet Journaling is niet alleen meer voor studenten. Iedereen, van dokters tot advocaten tot zakenmensen, gebruikt ze om hun leven georganiseerd te houden.

Bullet Journaling is niet alleen meer voor mensen die student zijn. De beste bullet-journals zijn er in verschillende formaten, zodat u meteen aan de slag kunt met schrijven. Als je een creatieve uitlaatklep nodig hebt voor je creativiteit, dan kan een bullet journal je een uitstekende manier zijn om aan de slag te gaan. Als je je financiën hebt verwaarloosd en je wilt aan de slag gaan om financieel beter voor jezelf te zorgen, dan is aan de slag gaan met een bullet journal het beste wat je kunt doen voor je financiële toekomst.

Bullet Journal inspiratie | Bullet journaling | My Lovely Notebook

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/