Blade 6 Triple Core Dartbord

blade 6 triple core dartbord

Blade 6 Triple Core Dartbord

Het Blade 6 Triple Core Dartboard is het technologisch meest geavanceerde dartbord ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van meer dan 30 jaar technische innovatie. De basis van sisal is optimaal geweven om de hoogste scoredichtheid te bereiken, terwijl een naadloze, hoge compressielaag een ultraglad speeloppervlak creƫert. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een volledig naadloos speeloppervlak. In tegenstelling tot andere dartborden is de Blade 6 verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Het is gemaakt van het fijnste Oost-Afrikaanse sisal en is voorzien van een laser-cut anti-glare cijferring Dartshopleiden.nl blade 6 triple core dartbord. Het webdesign maakt gebruik van de nieuwste Density Control(tm)-draad om een optimale vezeldichtheid te bieden. Het nieuwe webdesign heeft een 25% dunnere draad voor een betere dartretentie. Het nieuwe blad wordt ook geleverd met een Spirit Master-nivelleringstool, zodat aspirant-dartspelers hun boards gemakkelijk kunnen nivelleren.

De Blade 6 Triple Core is voorzien van een uniek bekabelingssysteem dat de druk op de sisalvezels rond de scorende gebieden vermindert. De draad is ingebed in de vezels, waardoor hun duurzaamheid en het vasthouden van de pijltjes worden verbeterd. Het gemakkelijke Rota-Lock montagesysteem is handig en veilig. De Spirit Master nivelleringstool maakt het nivelleren van je bord een fluitje van een cent. Ook zijn er diverse accessoires die je leven als professionele darter een stuk makkelijker maken.

Voor meer informatie klik je hier: Dartshopleiden.nl