Drink gezonde koffie met kokosmelk

Drink gezonde koffie met valledelsole.nl kokosmelk

Kokosmelk en kokosolie zijn beide van de vele eetbare goederen die zijn gemaakt van de vrucht van dezelfde plant die bekend staat als Cocos nucifera. Beide zijn afgeleid van kokosvlees, maar kokosmelk is rijker en dikker dan kokosolie. De meeste mensen gebruiken kokosmelk normaal gesproken als melkvervanger bij het koken, hoewel het ook bij een groot aantal gerechten kan worden gebruikt. Het is met name een van de populaire ingrediënten bij het maken van zeep, crèmes en zelfs ijs vanwege de rijkdom aan hydraterende en verzachtende eigenschappen. Je kunt het zelfs gebruiken als melkalternatief voor degenen die niet graag volle zuivelproducten gebruiken.

kokosmelk

Een aantal voedingsmiddelen wordt gewoonlijk bereid met kokosmelk, waaronder cakes, koekjes, custards, taarten, ijs en meer. Je kunt je eigen desserts maken door simpelweg lichte of donkere kokosmelk te gebruiken voor die extra smaak en zoetheid. Een zeer populair alternatief dessert is slagroom, en dit is zelfs mogelijk zonder keukenmachine omdat het vrij eenvoudig is om een handmixer met een zweep te gebruiken, of zelfs gewoon een garde. Slagroom is een van mijn favoriete desserts vanwege de rijke fluweelachtige textuur en de rijke smaak die je het beste kunt drinken terwijl het nog koud is uit de koelkast.

De geweldige gezondheidsvoordelen van het gebruik van deze crème is nog een andere reden waarom ik het aan mijn klanten aanbeveel – vooral degenen die van koffie houden! Als u een smoothie of een gezond recept gebruikt als melkvervanger, wordt de hoeveelheid koffie die u uiteindelijk drinkt drastisch verminderd. In vergelijking met de hoge hoeveelheid calorieën die koffie bevat, is het inderdaad een kleine hoeveelheid. En wat meer is, is dat je maar een paar kopjes hoeft te drinken om de vruchten te plukken.

Klik door naar de website: valledelsole.nl