Koop Bitcoins met Bancontact – wat u moet weten

Veel mensen willen nu hun creditcards en debetkaarten gebruiken om bitcoins te kopen. Dit is een slimme zet, omdat je je creditcard in realtime in Bitcoins kunt converteren zonder veel gedoe. Wat echt leuk is, is dat je niet veel geld hoeft te hebben om te investeren om bitcoins te kopen. Met dit type virtuele transactie zou u afhandelen met een bedrijf in plaats van een persoon, en zouden ze u een bankpas of een creditcard kunnen uitgeven voor het specifieke bedrag dat u wilt converteren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een ton van het kapitaal om aan de slag te gaan.

Een van de voordelen met het gebruik van een Bancontact-service om uw koop op internet te maken, is het feit dat het gratis is. Er zijn geen kosten om te worden betaald om deze service te gebruiken, en er zijn er ook geen aan de valpartijen om het te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is naar een van deze websites gaan, wat persoonlijke informatie verstrekt, en u wordt door het hele proces geleid. Het hele punt van dit is om te leren hoe je bitcoins koopt met behulp van je eigen geld in plaats van iemand Elses te gebruiken.

Hiermee kunt u ook veel van de gedoe voorkomen die langskomen bij het gebruik van een bankoverschrijving of een creditcard.

Een ander voordeel voor het gebruik van Bancontact is het feit dat het is gratis voor iedereen. Zelfs als u slechts één persoon in uw familie hebt die weet hoe u de computer moet gebruiken en wat contant geld om hun eigen aankoop te maken, hoeft u alleen maar een telefoonnummer, een e-mailadres en de e-mail van uw bedrijf en de e-mail van uw bedrijf te doen. Je hoeft niet te wachten op veel kleine deposito’s om ervoor te zorgen dat ze geïnteresseerd raken in het leren hoe je Bitcoins koopt. In feite, als je iemand in je familie hebt die ooit online geld heeft gemaakt voordat je ze waarschijnlijk gratis in het geheim zou laten sinds je zou willen dat ze er ook van kunnen maken. Daarom kunt u toegang hebben tot zoveel kleine stortingen door te profiteren van Bancontact en het gebruiken.

Het is allemaal gedaan met gratis advertentie bovenop al het andere dat je gratis te bieden hebt.

Als je geen tijd hebt om zelf te adverteren, of niet zeker van hoe je gaat adverteren, kun je gewoon naar een gratis uitwisselingssite gaan waarmee je bitcoins kunt ruilen. Je moet weten dat er honderden ze daar zijn, dus er is geen reden voor je om niet te proberen te zien of je een paar dollars kunt krijgen van een paar verschillende uitwisselingen. Sommigen van hen kunnen dit meteen doen. Anderen zullen alleen een kleine aanbetaling vereisen voordat je kunt beginnen met ruilen. Als je echter nieuw bent in de uitwisseling, dan zijn deze niet degenen die je zou moeten kijken, omdat ze om te veel informatie aan de voorkant zullen vragen.

De laatste optie is de desktopinterface. Veel mensen gebruiken de desktopinterface omdat het hen een stuk meer aanpassingen en privacy mogelijk maakt. Het is zeer klantgericht en u kunt kiezen tussen een breed scala aan aanbiedingen en aanpassingen. Ze bieden een gratis en open-source desktop-client, die u kunt downloaden en installeren. Ze hebben ook een aantal verschillende opties voor particuliere transacties, inclusief de mogelijkheid om uw eigen mini-account in te stellen.

Er is echt slechts één echte manier om bitcoins te kopen zonder de behoefte aan een tussenpersoon. Dit is via een online makelaar waarmee u kunt handelen met echt geld in ruil voor kleinere hoeveelheden virtuele valuta. Deze makelaars bestaan maar worden meestal niet gebruikt door gewone handelaars. Ze worden meestal gebruikt door grotere bedrijven en investeerders die grotere hoeveelheden geld moeten hebben voor grotere hoeveelheden risico’s. Het probleem is dat deze makelaars een tijdje kunnen duren om op te zetten en misschien vindt u dat u een hele lange tijd wacht voordat u kunt beginnen met handelen. Ook al is dat het geval, als u kleine bedragen handelt, is het waarschijnlijk nog steeds een betere optie.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester