Fitness, Food, Fun

Appetight stopt na 2 mooie jaren – bedankt iedereen!

Disneyland Run

Ja, je leest het goed. Appetight houdt het voor bekeken na 2 prachtige blogjaren. Met pijn in het hart kondigen wij het einde aan. Nooit hadden we durven dromen dat we zoveel talrijke samenwerkingen, events en reizen gingen ervaren dankzij Appetight. Lees in deze blogpost alles over het hoe, wat en waarom. En kom meer te weten over onze toekomstplannen.

De start van Appetight

We zijn beiden afkomstig uit Roeselare en leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan in de ‘Bistro’, dé place to be voor jonge pubers ;). We verloren elkaar tijdens onze studies even uit het oog maar stonden enkele jaren later toevallig naast elkaar op de loopband in de Basic-Fit in Gent. Michelle werkte toen al op de HR dienst van De Lijn. En Louise was net afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen. Dankzij Michelle kon Louise direct aan de slag bij de communicatiedienst van De Lijn. Tijdens onze pauzes ontstond het idee om samen een blog te starten rond gluten- & lactosevrije voeding en sport. In september 2015 werd Appetight geboren.

Louise-michelle-appetight

Hoogtepunten uit onze 2 blogjaren

Flair Online Talent Award

Niet veel na de opstart van onze blog werden we gecontacteerd door Flair. Uit meer dan 300 inzendingen waren we met 9 anderen genomineerd om mee te dingen voor de Flair Online Talent Award. Uiteindelijk haalden we – na een hele resem opdrachten – een 3e plaats. En zo kende Appetight onmiddellijk een vliegende start.
Flair Online Talent Award

Onze eerste kookworkshop i.s.m. Dille&Kamille

Dille&Kamille Roeselare vroeg ons om een kookworkshop te organiseren rond glutenvrije voeding. En met veel plezier gingen we hierop in! We werkten enkele leuke receptjes uit en konden natuurlijk alle benodigdheden van Dille&Kamille gebruiken om alles te bereiden en te presenteren. Het was spannend om eindelijk in interactie te komen met onze lezers maar ook heel leuk om verhalen en tips met elkaar te delen over voedselintoleranties.

Glutenvrije kookworkshop

Vittel Time To Move Run in Parijs: onze eerste buitenlandse trip

We sprongen een gat in de lucht toen we te horen kregen dat we naar Parijs mochten! Dit was ons eerste buitenlands event. Het idee was om zoveel mogelijk km’s te lopen, terwijl het zomeruur wijzigde naar winteruur. Deze run werd georganiseerd door Vittel. Het was heel fijn om hieraan te kunnen deelnemen en ook heel wat fijne mede-bloggers te leren kennen.

Time To Move Run

Kookworkshop i.s.m. CM

Tijdens de schoolvakanties organiseert de Christelijke Mutualiteit tal van kampen. En daarvoor staan steeds een leger vrijwilligers paraat, die zorgen voor de lekkerste maaltijden tussendoor. De reden waarom ze ons benaderden was omdat ze de laatste jaren heel veel in aanraking komen met kinderen met voedselintoleranties. Ze vroegen ons om hierover wat meer uitleg te verzorgen. We toonden een presentatie en maakten samen een tiental receptjes. Het was super leuk om de keukenploegen allerhande tips te kunnen bijbrengen en ook aan te tonen dat je heel wat lekkere én simpele gerechten gluten- en lactosevrij kunt bereiden.

Disneyland Parijs: coolste persreis

De aller aller coolste trip was ongetwijfeld onze trip naar Disneyland Parijs! We hadden zelfs het genoegen om 2 keer te gaan. De allereerste keer om het parcours van runDisney te verkennen en de tweede keer om de run zelf ook mee te lopen. Daarnaast mochten we niet alleen meedoen maar we natuurlijk ook die weekends genieten van een magisch verblijf en ontelbaar veel ritjes in de parken. Dit was een ongelooflijke ervaring. We zijn enorm dankbaar dat we dit beiden mochten meemaken!

Disneyland Run

Leuke samenwerkingen met mooie namen en PR bureaus:

Dankzij talrijke PR-bureaus en leuke sport en food merken konden we toffe blogposten schrijven. Daarom willen we iedereen ook via deze weg bedanken! Bedankt om ons te contacteren en in ons te geloven. We schreven met heel veelplezier blogposten rond fun, food en fitness :).

Het einde van Appetight

Door de afstand was het niet altijd even gemakkelijk om met elkaar af te spreken (Michelle woont in Gent en Louise in Roeselare) en onze drukke agenda’s maakten het daar niet gemakkelijker op. Daarnaast hebben we een voorliefde voor bepaalde topics (bij Michelle is dit vooral food & travel gerelateerd, van Louise vooral sport & fashion gerelateerd). We besloten gezamenlijk om te stoppen en elk onze eigen weg in te slaan. We willen verder blijven bloggen maar dan niet meer via het platform van Appetight. Dit gaat offline op 31 december 2017. Uiteraard blijven we nog steeds goeie vriendinnen ;). Houd zeker onze Instagram profielen in de gaten (Michelle’s account en Louise’s account) en ontdek binnenkort welk nieuw pad we gaan bewandelen!

Appetight

Bedankt allemaal!

Uiteraard willen we graag iedereen bedanken! Eerst en vooral onze trouwe lezer en volgers via Facebook, Instagram en Twitter! Ook onze familie en vrienden die ons steeds gesteund hebben (bij het nemen van foto’s, het stemmen op Appetight tijdens de Flair Online Talent Award en de Libelle bloggerswedstrijd, om ons aan te moedigen tijdens loopwedstrijden en onze grootste fans te zijn!). In het bijzonder willen we Sander bedanken, de man van Michelle, om ons logo en website te creëren. Hij was werkelijk onze technische rots. Nogmaals … bedankt! Zonder jullie steun en hulp was dit zeker niet gelukt.

Tot blogs,

Louise & Michelle

xxx