Waar kan ik mijn nieuwe domeinnamen controleren?

Er zijn veel plaatsen op internet waar u uw nieuwe domeinnaam kunt controleren en ervoor zorgen dat deze correct is geregistreerd. Als u niet zeker weet hoe u gaat over het controleren van uw domeinnaam, moet u de naam zoeken voor de uitdrukking whois. De WHOIS-website zal u vertellen of de domeinnaam al dan niet in handen is van u. Als u niet zeker bent, moet u waarschijnlijk proberen een vriend te vinden die de gewenste domeinnaam heeft gebruikt. Een vriend kan je misschien de informatie geven die je nodig hebt om je nieuwe domeinnaam te controleren.

Sommige andere plaatsen om uw domeinnaam te controleren, zijn openbare directory’s en online registrars. Beide plaatsen laten u uw domeinnaam gratis controleren, maar ze hebben niet altijd de huidige informatie. Wanneer u op zoek bent naar uw domeinnaam, kunt u een premium whois-zoektool beschouwen. Deze Premium Whois Search-tools geven u in slechts enkele seconden nauwkeurige informatie.

Waarom wil iemand zijn domeinnaam checken? Uw nieuwe domeinnaam is uw identiteit op internet. Je moet het beschermen, en wanneer je het verandert, moet je de WHOIS-service op de hoogte brengen, zodat het uw record kan bijwerken. WHOIS is het netwerk dat de informatie biedt die wordt gebruikt om uw domeinnaam geregistreerd te krijgen. Dit netwerk is zeer betrouwbaar, maar het kan enkele uren duren voordat de wijzigingen worden aangebracht.

Een andere vraag die u mogelijk hebt, is hoe ik mijn domeinnaam controleer of iemand anders de domeinnaam heeft geregistreerd. Het is simpel. Als u al een domeinnaamconcheque hebt gevonden, kunt u de domeinnaam invoeren die u in het vak wilt controleren. Als u het daar niet kunt vinden, krijgt u de mogelijkheid om een domeinnaam te kopen in de WHOIS-database.

Wanneer u een domeinnaam koopt, krijgt u de volledige rechten aan. U kunt uw domeinnaam verkopen, u kunt het lenen, en u kunt het zelfs onder uw naam registreren. De meest populaire manier om dit te doen is door WHOIS. Het enige dat u doet, is het domein invoeren dat u wilt controleren, klik op Zoeken en wachten op de resultaten. Er verschijnt een scherm om u te vertellen dat de eigenaar van het domeinnaam wenst te verkopen, verhuren of overdragen van hun domein.

WHOIS is niet alleen een geweldige plek om naar domeinnamen te zoeken, maar het is ook een snelle manier om uw volgende klant in handen te krijgen. Als u niet zeker weet over de privacyverklaringen, vergoedingen, enz., Dan moet u een WHOIS-beoordeling bekijken. WHOIS is een onschatbare resource voor het vinden van informatie over bijna elke domeinnaam die u wilt kopen, verkopen of lenen. Meer weten? Klik hier: https://eigen-domein.com/