Wat zijn diamantschilderijen of diamantfoto's?

diamant schilderijen

Wat zijn diamantschilderijen of diamantfoto's?

Een diamant schilderij of Diamond Photos worden ook wel impressies of impressionistische schilderijen genoemd. Ze zijn in feite gemaakt op basis van fotografische afbeeldingen die zijn vastgelegd met behulp van een diamantboormachine of diamantzaag. Deze diamantschilderijen of diamantfoto's worden vervolgens gebruikt in veel van de bekroonde reclamecampagnes en marketinginspanningen van de diamantindustrie. Kortom, een diamantschildering lijkt op schilderen door het uiterlijk van kostbare edelstenen na te bootsen, die vervolgens worden onderworpen aan een intensieve behandeling en opnieuw polijsten om het eindproduct te geven.

Het proces van het maken van deze prachtige diamantschilderijen of diamantfoto's begint met voorbereidende fasen. Deze fasen omvatten het reinigen van de diamanten juwelen of andere edelsteenkralen voordat ze worden gebruikt bij het maken van afdrukken. diamond paintings. Dit reinigingsproces zorgt ervoor dat alle resterende chemicaliën, zoals zuur of alkali die het uiterlijk van het afgewerkte stuk nadelig kunnen beïnvloeden, van de kraal worden verwijderd. Nadat dit is gebeurd, begint het verfproces, waarbij de juwelier een semi-heldere coating van beschermende coating op beide zijden van de edelstenen aanbrengt en vervolgens dunne metalen stroken rond de randen van de kralen plaatst om te voorkomen dat de semi-transparante coating loslaat. De metalen strips helpen ook om een gladder kijkoppervlak te creëren.

Na deze fase brengt de kunstenaar een transparante afwerkingsvernis aan op de goudkleurige beschermlaag, gevolgd door een blanke lak. De kunstenaar gebruikt vervolgens speciale diamanten stippen of bollen om ervoor te zorgen dat alle kleuren van de edelstenen duidelijk te zien zijn. Als de diamantstippen ondoorzichtig zijn, moeten ze worden getint. Diamanten kunnen worden gekleurd of gekleurd met behulp van verschillende technieken die worden gebruikt door ervaren kunstenaars of juweliers in de diamantschilderij of diamantfoto-industrie. Nadat deze processen zijn voltooid, zijn de diamantschilderijen of diamantfoto's klaar om te worden gemonteerd op grote glasplaten, canvas, hout of een ander groot oppervlak.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Mythofasia.nl